Sylting av gulrot

Ifølge Naturvernforbundet kaster vi 230 000 tonn spiselig mat årlig. Dette er en enorm og unødvendig kilde til CO2-utslipp, så jeg prøver å ikke kjøpe nye klær og spise opp maten som er i kjøleskapet. Da jeg kom hjem fra jobb (jeg ukependler) for å ha ferie fant jeg en bunt med litt myke og gamle gulrøtter:


Gamlingene

Jeg hadde ikke lyst til å spise dem, jeg innrømmer det, så jeg googlet om de kunne syltes, og det kunne de! Jeg hadde også noe jalapeno i skapet etter siste taco-kveld.


Jeg skjærte og kuttet mens jeg så Ingmar Bergman-filmen "Sånt händer inte här" (1950).



Jeg tjuvsmakte, og de var kjempegode!



Husk at reddikblader kan spises også! Jeg stekte mine til vegetar-burgeren senere på kvelden.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Jeg lager (også) egen te

En motvillig kjøkkenhagekonvertitts betroelser

Bien som overlevde